mandag, januar 30, 2006

Jonas mega populær I Bergen



Mange meningsmålinger den siste tiden viser at Utenriksminister Jonas Gahr Støre er godt likt av ca. 70 % av befolkningen. Men bergenserne liker han tydeligvis enda bedre og går enda lengre, da de ofte kaller sine nyfødte sønner opp etter vår nye Utenriksminister. Jonas er nemlig på desidert navnetoppen blant guttebabyer i i Bergen for tiden. Dette gir jo klare indikasjoner om at kommunevalget om 2 år vil gå bra for Arbeiderpartiet.

5 kommentarer:

  1. Særiøst, jeg kommer ikke til å si det igjen.. men jeg liker Jonas Gahr Støre og forsovet også Jens stoltenberg. Dette er en av de få menneskene jeg liker i Ap. Men disse to synes jeg dere kan være stolte av. Støre et jo kjempe flink til å bygge image!

    SvarSlett
  2. Ja det har du helt rett i, jeg var litt skeptisk til Støre i begynnelsen. Men han innfrir. Du kan si jeg tenke, dersom Jens går god for han, kan vel jeg også gjøre det.

    SvarSlett
  3. Støre var faktisk en av de personene jeg var minst skeptisk til i begynnelsen av to grunner.
    1: Han har gjort en meget god jobb for røde kors.
    2. Han virker fagelig dyktig samtidig som han ikke er arrogant og nedlatende. Meget fin egenskap spør du meg.

    SvarSlett
  4. Jo, jeg er helt enig i dine konklusjoner. I den grad jeg var skeptisk, var hans strategiske egenskaper. Det var han som var rådgiver for Stoltenberg i 2001, og gjorde ikke akkurat en veldig god jobb. Dette kan man lese om i boke "Arbeiderapartiets vekst og fall", som jeg har hjemme en plass men jeg finner den ikke. Eller må jeg si at Jonas Gahr Støre gjør en glimrende jobb som utenriksminsiter. Jeg tror ikke vi kunne fått noen bedre, da han fører en utenrikspolitikk som ikke bare de rødgrønne kan være enig, men flere andre partier også.

    SvarSlett
  5. Jeg liker Stoltenberg og især Gahr Støre, men at man liker personene trenger ikke å bety at man like politikken deres. Jeg har sansen for Åslaug Haga og Carl I Hagen også...men...som sagt..

    SvarSlett