onsdag, mars 22, 2006

USA sensurer iranske forskere

I siste utgave av Studvest kan man lese at to vitenskapelige forskere av to iranske forskere er blitt utsatt for sensur i USA, selv om et vitenskapelig magasin er villig til å publisere dem. Lovgivingen i USA tillater ikke artiklene publiseres selv om de holder faglig nivå og vel så det. Dette sier det meste om USA og særlig Bush. Heldigvis er det bare 3 år igjen til neste presidentvalg. For verdensfreden får vi håpe at amerikanerne klarer å velge en demokratisk president neste gang.

3 kommentarer:

  1. Hørte jeg noen si hillary Clinton:)

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  3. Go Hillary!

    USA er i den paradoksale situasjon at de har blitt mer lik de statene de prøver å demokratisere.

    Ser du har pussa opp siden. Ser bra ut.

    Softtag var på paneldebatt hos fritt ord i går. Der ble det diskutert Maoisme og akp-ml. Det skrives i disse dager historie om bevegelsen basert på utalelser fra medlemmene. Interessant.

    Et merkelig fenomen dette. Ideologien gjorde de blinde for hva som skjedde i Kina og Sovjet. Det var også mye intriger på venstre sida da. De kunne ikke komme overens med NKP. Hvorfor ikke? Og de var skikkelig i tottene på SUF og AP. Rart at ikke alle kommunistene samlet seg i et parti. Og hvilken betydning hadde Akp for den helhetlige politikken i norge. Sørget det for at den politiske makta ble holdt til venstre slik at sosialdemokratiet kunne vidreføres, eller var de bare en parantes i historien?

    Softtag

    SvarSlett