tirsdag, mars 28, 2006

Bosset nå igjen!!


Bildet tatt en kveld ved Vadmyra skole
Tidligere har jeg tatt opp denne uløslige bossaken en rekke ganger. Jeg har også konstatert at grunnen til det meste av bosset, er ungdommer som ikke bryr seg. Det ser man hvis man ser områdene rundt skolene i sentrale Loddefjord som Vadmyra skole. I denne forbindelse kan man jo fundere på hva tenker egentlig disse ungdommene på og hvorfor bryr de seg ikke. Da kan det jo være rett å se på valgresultatet nå sist høst. I Loddefjord fikk Frp 28 % av stemmene, rett nok fikk AP 32,7 %, men man kan ikke vente noe særlig av mange av disse barn- og unge som går på skole i sentrale Loddefjord når foreldrene går hen å stemmer Frp. Med dette mener jeg ikke at alle elevene ved skolene i sentrale Loddefjord er "natursvin", men når det er så mange Frp stemmer, kan man ikke vente noe annet av deres barn, enn at dette avler mange natursvin. Frp har aldri appellert til den naturbevisste mann eller kvinne.

2 kommentarer:

  1. Du dessverre ganske rett. Paralelt med Frps vekst ser man en skremmende synkende interesse i det å ta vare på fellesverdier.
    Det kan virke som om enkelte individer nærmest forakter at det finnes offentlige områder og instalasjoner. Resultatet er at sentrum og forstedene er i ferd med å bli skikkelig forsøplet og nedtagget. Holdningen er vel at det kommer sikkert noen kjedlige sosialister fra det offentlige og plukker det opp uansett.
    Ironisk nok vil du om du åpnet døren på privatbilen til en Frp-sympatisør og kastet pølsepapiret ditt der, mest sannsynlig få en omgang som er en hestetyv fra Ville Vesten verdig.
    Privat eiendom står høyt i kurs som alltid!

    SvarSlett
  2. Det virker som de som forsøpler i Loddefjord tror at noen kommer å plukker det opp, men det gjøres svært skjeldent. En sjokomelkkartong eller tom røykpakke kan bli liggende i måneder.

    SvarSlett