søndag, desember 18, 2005

Partikaffen og en ny kaffelov



Til stadighet plages man på forskjellige møter i regi av Arbeiderpartiet, at de som lager kaffen på møter i Arbeiderpartiet, ikke kan lage kaffe. Det greit nok at man fra før av i det norske samfunn plages av den grufulle norske kaffesmaken som man må
ta til takke med på en rekke norske servering steder og arbeidsplasser. Men kaffen på de fleste partimøter, er faktisk verre enn hva som er vanlig i Norge. Derfor mener jeg at man innad i Arbeiderpartiet bør opprette en egen "kaffekomitee" som skal sette seg ned å prøve seg frem til den mest opptimale kaffesmaken, ved å at man i for det første finner det kaffemerket som er best, og for det andre den kaffekonsentrasjonen som er mest optimal. Muligens kunne jo denne komiteen ta kontakt med Herman Friele for å få råd og veiledning fra han. Når man har bestemt seg for det beste kaffemerket og den mest optimale kaffekonsentrasjonen, så burde man begynne å vurdere og utrede en kaffelov, som sier hvor mye "traktekaffe" det må være pr. liter for at kafeer og restauranter skal ha lov til å kalle det kaffe. For slik som det er i dag, smaker kaffen på serveringssteder og arbeidsplasser, nesten aldri kaffe, men "oppvaskvann".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar