fredag, desember 23, 2005

Hyggelig partimåling for regjeringspartiene

Hyggelig partimåling utført av Tns Gallup i Dagbladet. Hadde dette vært valgresultat ved et Stortingsvalg, ville de rødgrønne fått 89 representanter på Stortinget, mot de borgelige partiene hadde fått 80. Hele målingen kan du lese her

4 kommentarer:

  1. Joda, går vel litt opp og ned hele tiden.
    Men etter min mening taper AP på å sitte i regjering med SV..
    Stoltenberg kan jo ikke gjøre noe annet enn å si at SV ikke har skadet regjeringen, men innerst inne vet han at det har gjort noe.

    SvarSlett
  2. Det virker da ikke slik at AP taper på å sitte i regjering med SV, dersom man ser på målingen over med 35,2 % på denne målingen.

    SvarSlett
  3. Kan du si med èn ting Arbeiderpartiet står for??? Ap er garantert Norges dårligste parti fordi de står ikke for noe annet enn at "rike" folk (300-400 000) skal betale 60% av lønna deres i skatt. I tillegg til det er Jens Stoltenberg den beste i Norge til å lyve. Han bare gikk rundt hele valgkampen og sa at Bondevik II-regjeringa ga skattelette til de rike og ingenting annet. Det vet vi begge er en STOR løgn.

    SvarSlett
  4. Ap står for sosialutjevning, hele folket i arbeid, og at de som har mest fra før som Røkke og John Fredriksen skal bidra mer til fellesskapet. Ikke dermed sagt at Ap er næringsfiendtelig. Tverti imot, Ap vil at det skal bli lettere å drive en bedrift, men ønsker ikke anarki, hvor man kan ansette og sparke folk slik man vil, opprette og legge ned bedrifter i ett sett osv. Ap partiprogram kan du laste ned fra nettet ved å gå inn på www.dna.no, hvor kan få svar på det meste. Er det noe du tviler på kan du sende en mail til partiledelsen, og jeg skulle anta at du får svar. Jeg har prøvd det selv.

    SvarSlett