torsdag, juni 22, 2006

Frps latterlige skjær

I dagens BA kunne man lese at Carl I. Hagen beskylder TV2 for å ha stjålet kontoutskriften som de publiserte i går. Det er visst ikke grenser for hvor mye Frp skal gi alle andre skylden for det som har skjedd i stedet for å innrømme at de har gjort noe dumt. Evnen til å innrømme at de har gjort noe dumt er visst lite til stede i Frp. At 1/3 av de som har bestemt seg for hvilket parti de ville ha stemt dersom det var valg i dag sier de ville valgt Frp, sier mer om Norge, enn Frp. Hvordan skal dette gå, eller er dette en boble? Jeg lurer på hvor nærmeste ambassade ligger?

4 kommentarer:

  1. Det er dessverre stort sett freppere i en eller annen form i alle samfunn. Asosiale, korttenkte superegoister finnes overalt, men man kan jo selvsagt forsøke å gi dem dårlige vekstvilkår. Kunnskap er viktig vaksinasjon her. Dessverre synes lysten til å tilegne seg kunnskap å forsvinne hos enkelte ved høyt velstandsnivå. Det er skikkelig ironisk, når mennesker som tilhører en av de mest materielt priviligerte kulturer i verdenshistorien klarer å hisse seg opp over fillebagateller som feks. bompenger. Da mangler man skikkelig perspektiv og verdensbilde!
    De må tas der de er skikkelig svake og det er feks. på den miljøpolitiske arenaen. Frp fornekter jo drivhuseffekten. Ikke helt på bakkenivå der.

    SvarSlett
  2. FRP er Norges suverene parti, og jeg dumper mitt søppel akkurat der jeg selv måtte ønske

    SvarSlett
  3. FRP er partiet for de svake i samfunnet i følge Jagland, og det er jo relativt mange som faller mellom de to stolene.

    Hilsen post@rævhull.no

    SvarSlett
  4. Anonymous alias Hasse evt. Mad Max sine sine holdninger viser at Frp er et slaureparti. Mer er det ikke å si om den saken.

    SvarSlett