tirsdag, juni 20, 2006

Eli Hagen gråtkvalt etter alt bråket


I dag var jeg i butikken og så tilfeldigvis på "Fremskrittspartiets partiavis" Se og Hør, hvor man kan lese at Frps førstedame Fru Hagen er "Gråtkvalt etter alt bråket" og inni bladet står det et stor bilde av Carl I. Hagen og sjorereiret Eli Hagen med teksten "vi støtter hverandre". Ja de trenger sikkert å støtte hverandre etter at de ikke lenger kan reise på cruise i Caribien eller i Middelhavet på partiets regning. Fremskrittspartiet må forstå at det kan ikke gjelde andre regler for dem enn de andre partiene på Stortinget. Hadde dette vært under Bondevik og det var en eller annen Høyre- eller Krf-statsråd, hadde Hagen ropt om at vedkommende måtte gå av. Hva var det som felte Victor Nordmann? Jo noen litt for lange representasjonsmiddager hvor han oversteg budsjettet med kun 20 000 kroner eller noe slikt.

Saken er ikke bare at det dreier seg om 250 000 kroner eller 500 000 kroner, men at FRP har hatt et helt HYLEKOR i alle år om at Arbeiderpartiet og andre partier bruker skattepengene våre også går de selv å gjør akkurat det samme. Dette er og blir dobbelmoral. Saken er jo også at disse reisene ikke er oppgitt til ligningsmyndighetene, bare hovedtallene er oppgitt, men at FRP-kjerrringene var med har de jo aldri oppgitt. Dette vil skattemessig bli regnet som inntekt, og når det ikke blir oppgitt er det egentlig skatteunndragelse. Argumentene til enkelte Frpere om at pengene er betalt tilbake til partikassen er ganske uinteressant da dette neppe hadde blitt gjort dersom dette snusket ikke hadde blitt oppdaget.

20 kommentarer:

  1. 1. Er betegnelsen FUGLESKREMSEL PÅ KONA TIL CARL I. HAGEN SERIØS POLITISK POLLYMIKK?

    2. Står lokallaget til AP i loddefjord bak denne betegnelsen på en sekretær på det norske stortinget ?

    SvarSlett
  2. Jeg har aldri kalt Eli Hagen "fugleskremsel", men derimot "tjorereir" som er noe annet. Betegnelsen er hentet fra Erling Gjeldsvik. Dessuten er dette nærmest en blogg som skiller seg fra våre nettsider som du kan lese selv. Du bør ta poenget i innlegget, og ikke henge deg opp i bagatellene.

    SvarSlett
  3. Jeg ser du skriver på bloggen til venstremannen Trond Tveite at flere politikere trenger omfattende plastiske operasjoner/kirurgi.

    Tenker du på Brustad Bua?

    Du holder et så lavt nivå i din omtale av dine medborgere at jeg skammer meg på vegne av det norske arbeiderparti.

    Men, man blir vel litt rar av å pusse støv av gamle bøker.

    SvarSlett
  4. Jeg skriver at flere Frp-politikere trenger plastiske operasjoner pga. dette snusket. Men det er jo sagt litt humoristisk.

    At en Frper skulle være stolt av AP hadde jeg ikke ventet meg, så at du sier du skammer deg over AP er jo bare det man kan forvente av en Frper.
    Til slutt, så lurer jeg litt på hvilken bøker du mener? Kan du nevne tittel?

    SvarSlett
  5. Når det gjelder bøker som du nok elsker og som ligger på nattbordet så kan jeg nevne følgende:

    1. Koranen
    2. Donald Duck pocket bok
    3. Norsk ordbok
    4. Den andre mosebok
    5. Den ridende loisa, en pornotriller fra det gamle Berlin.

    SvarSlett
  6. Bortsett fra Bokmålsordboka har jeg ingen av de bøkene du nevner, ei heller har jeg noe nattbord. Derimot har jeg ca. 38 ordbøker på forskjellige språk både enspråklige og tospråklige som spansk, fransk, persisk, engelsk, russisk, italiensk, katalansk, tysk og latin.

    SvarSlett
  7. og selvfølgelig engelsk.

    SvarSlett
  8. ICH GLAUBE DASS DU NICHT DEUTCH SPRECHEN KANN. ICH HABE DEUTCH GELERNT IM BESTE UNIVERIST IM MUNCHEN. ICH WAS DAS BESTE STUDENTEN VON AUSLAND IM YAHRE 1996, UND ICH UNDERWIESE IM DAS UNIVERSITÆTAS IM BERGEN.

    MØCHTES DU DEUCHTS LERNEN, BITTE SCHICHEN SIE EIEN MAIL ZUM:

    MAX@NUS.COM

    bISS DANN.

    SvarSlett
  9. At du studerete i München i 1996 og underviser ved Universitet i Bergen er greit nok, men jeg er ikke interessert i å lære tysk av deg. Tysk er ikke blant de språkene som tår øverst på listen. Derimot vil jeg heller lære arabisk og persisk. For øvrig er jeg i tvil at du underviser på Universitetet i Bergen, som må betraktes som en hvit løgn.

    SvarSlett
  10. Mathias, det virker som om du er mest opptatt av å skrive at Eli Hagen er et fugleskremsel og at ledelsen i partiet trenger omfattende plastiske operasjoner i følge dine uttalelser på webbloggen til venstremannen Trond Wathne Tveiten. Dette skriver du som AP mann for Loddefjord AP. Men, du unngår å svare på dette spørsmålet som jeg har reist deg flere gange:

    1. HVORFOR SKAL EN IKKE VESTLIG INNVANDRER I 30 ÅRENE SOM ER FRISK OG STERK OG UTDANNET FORSKALINGSSNEKKER VANDRE GATELANGS MIDT PÅ DAGEN UTEN OG ARBEIDE? IKKE SNIK DEG UNNA MED AT ARBEIDSGIVER IKKE VIL HA EN SOM HETER ABDULLA, NORSKE BYGGEPLASSER SKRIKER ETTER ARBEIDSKRAFT SPESIELT FAGLÆRT.

    MAX@NUS.NO

    SvarSlett
  11. MATHIAS,

    Spørsmål 2:

    DU SKRIVER PÅ WEBBLOGGEN TIL VENSTREMANNEN TROND W. TVEITEN AT IRANERE IKKE BRUKER PENGER PÅ HURTIGMAT OG ER ELLERS SPARSOMMELIGE, VANT TIL Å BRUKE LITE. TROR DU DA AT DE GODE SOSIALE STØTTEORDNINGENE SOM EN IRANERFAMILIE MOTIVERER DE TIL Å STÅ OPP TIDLIG OM MORGENEN FOR Å SØKE JOBB, OPPSØKE ARBEIDSGIVERE, STÅ PÅ HARDT FOR Å FÅ SEG EN JOBB, NÅR DET SOSIALE YTELSENE DE FÅR LANGT OVERSTIGER DET DE FORBRUKER PER MÅNED? TROR DU DET MATHIAS, ELLER ER DET HELLER MER FRISTENDE Å VANDRE BEKYMRINGSLØST RUNDT I GATENE MIDT PÅ DAGEN MED SINE VENNER FRA SAMME LAND. SITTE OPPE OM NATTEN OG SPILLE KORT OG MUSIKK. DRA I HVERANDRES FØDELSDAGSSELSKAPER EN TIRSDAG FORMIDDAG, SITTE OG SPISE LENGE OG GODT, BEKYMRINGSLØST, FOR PENGENE KOMMER JO INN PÅ KONTO HVER MÅNED UANSETT, MER ENN DE KLARER Å FORBRUKE, OG I EN ANNEN VERDEN ENN DET DE ER VANT MED FRA DER DE KOMMER.

    HVA TROR DU MATHIAS? OG ER DU ENIG MED AP SIN STATSRÅD SOM STYRER DETTE BEVILGENDE DEPARTEMENT?

    SvarSlett
  12. MATHIAS, DU SKRIVER PÅ SAMME BLOGGEN TIL TVEITEN, AT ALLE FRPere ER EN GJENG MED IDIOTER, DUMMSKALLINGER, SOM KNAPT NOK KAN LESE. TROR DU AT DETTE ER EN DEBATTFORM SOM AP I BERGEN APPLAUDERER OG UTFØRER HURRAROP TIL? ER DET SLIK DERE SKAL VINNE TILBAKE ALLE VELGERNE SOM HAR FORLATT DERE TIL FORDEL TIL FRP?

    DU SKRIVER OGSÅ AT DET ER MANGE FRP VELGERE I LODDEFJORD BYDEL, MEN AT DE ER NOEN ENKLE SJELER SOM BÅDE ER DUMME OG SOM ALDRI HAR LEST FRPS PARTIPROGRAM. ER DET SÅNN AT DU MENER AP SINE VELGERE OG DEG SELV BØR VERDSETTES HØYERE I SAMFUNNET ENN DISSE DUMME FRPERNE SOM BOR I HØYBLOKKENE I LODDEFJORD?

    - JEG BARE LURER?

    SvarSlett
  13. Til slutt, I FØLGE DEG SELV SÅ ER DU ET KLOKERE OG BEDRE MENNESKER ENN DE DUMME FRPERNE SOM NÆRMEST OGSÅ ER ANALFABETER. ER DET SLIK AT DU MENER AT ALLE SOM IKKE DEBATTERER MOT DEG SOM HOLDER LIKE HØYT NIVÅ SOM DEG SELV, SKAL VÆRE DEG UNDERDANIG, MENER DU FRPERNE SKAL REISE SEG FOR DEG NÅR DU KOMMER INN PÅ BUSSEN OG TRIKKEN FOR AT DU SKAL FÅ PLASS OG AT FRPERNE SKAL STÅ?

    DU SIER AT FRPERNE KRITISERER HELE GRUPPER, SOM INNVANDRERNE, SAMENE, ALENEMØDRENE, NORDLENDINGENE OSV. HVIS DETTE HADDE VÆRT RIKTIG HVA VILLE FORSKJELLEN VÆRT PÅ DET OG DET DU KALLER EN HEL GRUPPE FRPERE FOR SOM, FRPERNE ER DUMME, KAN IKKE LESE, RØKER RULLETOBAKK, HAR IKKE UTDANNELSE OSV.

    HVA ER FORSKJELLEN?

    SvarSlett
  14. Max!
    1. Jeg ser ingen grunn til at en forskallingssnekker som er frisk skal drive dank, uansett om han er innvandrer eller ei. Men det kan jo være at denne innvandrer forskallingssnekkeren ikke får jobb. Det må det alltid tas høyde for. Dette er et tenkt tilfelle, så noe mer er det jo ikke mulig å si.
    2. Du kan da ikke kjenne mange iranere? Som jeg har skrevet før, de fleste iranere er i full jobb. De som ikke er det er ikke fordi de ikke vil, men fordi de ikke har noen utdannelse som det er skrikende behov for i Norge slik at man bryr seg overhode ikke om etnisk opphav, som tannlege, lege, sykepleier eller lignende. Altså et profesjonsyrke. De som ikke har det, har problemer på arbeidsmarkedet. Faktum er at iranere og andre ikke vestlige innvandrere blir diskriminert på arbeidsmarkedet. Her burde Frp heller stemme for tiltak som gjør noe med det, istedet for å stemme for reduksjon i budsjettene som gjør noe med problemet.

    SvarSlett
  15. Jeg skal svare på spørsmål 3 også: Dette bygger på min erfaring som telefonintervjuer og innslag i pressen. Mulig har jeg de samme fordommene mot frp-velgere som frp-ere har mot innvandrere. Kanskje begge parter burde gå i seg selv, men jeg tror nok det er frp-ere som skriker høyest.

    SvarSlett
  16. Det er bare Frpere som finner det meget smart å skrive lange leserinnlegg og kommentarer med caps-lock knappen på.
    Sier ikke det en hel del?

    SvarSlett
  17. Mathias, du har forsatt ikke svart på dette:

    Syns du det er greit at Iranere som utgir seg for å være homofile får oppholdstillatelse på det grunnlaget, når de etterpå søker familiegjennforening med sin kone og barn? - Det er altså hetrofile, og bløffer seg til opphold, hva syns du om det?

    SvarSlett
  18. -og,les vedlagt link:
    http://www.dagbladet.no/dinside/2006/06/09/468464.html

    Ble du skremt no?

    SvarSlett
  19. TIL DENNE DUSTEN SOM SKRIVER AT DET MÅ SI EN HEL DEL OM FRPERE NÅR DE SKRIVER MED CAPS LOCKEN PÅ, JO JEG ER ENING MED DEG DIN DUST, DET SIER VELDIG MYE MOT MOTSTANDERNE AT DE MÅ HA INN BUDSKAPER MED STORE BOKSTAVER. - DUST!

    SvarSlett
  20. Dersom de lyger er det jo ille, men det kan jo være at de er bifile. Dessuten kan de jo ha vært skaphomser. Dessuten kan det jo være at de søker familiegjenforening pga. ungene. Dette vet vi for lite om til å fremstå som dommere, derfor bør både du og undertegnede holde kjeft om dette.

    SvarSlett